Vakantiehuizen in Limburg

Limburg beschikt over een grote keuze aan vakantiehuizen. Een vakantiehuis in Limburg boeken? er zijn tal van plekken om deze eenvoudig online te boeken. U kunt dus lekker relaxed uw ideale vakantiehuis in Limburg huren. Wij willen u enkele tips en weetjes voor een mooi vakantiehuisje in Limburg zeker niet onthouden. Met deze tips kunt u uw verblijf in Limburg misschien nog aangenamer maken. Doe er dus uw voordeel mee. Wat Limburg echt kenmerkt zijn de hoeves. De hoeves zijn grote vakantiehuizen die meestal bestemd zijn voor een groter aantal personen. De hoeves liggen meestal in het buitengebied en zijn dan ook te vinden aan de slingerende landweggetjes. Tevens beschikt Limburg ook over een aantal bungalowparken waaronder Landal GreenParks.

Bungalowparken in Limburg

Het grote concern Landal GreenParks heeft ook een aantal bungalowparken in Limburg. Deze parken beschikken over een aantal faciliteiten zoals zwembaden en er is animatie voor de kinderen aanwezig. Er zijn ook  lokale bungalowparken zoals de Weerterbergen, deze beschikt ook over een aantal faciliteiten zoals zwembaden, animatie en minigolf. Ook is er een mogelijkheid om in een landgoed te overnachten. Deze landgoederen beschikken over een mooie locatie midden in de natuur. Wilt u graag op vakantie met een groep, dan is dit ook mogelijk. Er zijn 5 accommodaties waar u terecht kunt met een grotere groep. Vanuit hier kunt u dan het mooie landschap en de veelzijdigheid van Limburg ontdekken.

Hoeves in Limburg

In een hoeve voelt het meteen als thuiskomen. Een mooie grote vakwerkboerderij staat op u te wachten. Deze sfeervolle en meestal gerenoveerde boerderij geeft u direct een vakantiegevoel. Doordat de omgeving zich kenmerkt door een golvend landschap, een wonderschone natuur, rustige dorpjes, kastelen en monumentale hoeves, brede valleien en bos krijgt u het gevoel alsof u in het buitenland bent. Wanneer u dus van deze landelijke stijl wilt proeven dan zijn de hoeves echt iets voor u.  Een hoeve is ook erg fijn als groepsaccommodatie, dit omdat een hoeve meestal erg ruim is en er dus genoeg plaats is voor al uw familieleden, vrienden of collega's.

Voor leuke bungalows in Limburg klikt u op onderstaande banner. Bungalow.net heeft veel bijzondere en leuke bungalows beschikbaar.