Vakantie in Limburg

Door de vele bezienswaardigheden in Limburg, is Limburg een zeer geschikte provincie voor uw vakantie. Er zijn veel dingen te beleven en er zijn meer dan genoeg bezienswaardigheden die u op uw gemak kunt bezichtigen. U zult zich geen moment vervelen in Limburg. Deze provincie is voorzien van veel campings in Zuid-Limburg en een aantal bungalowparken.

Kamperen in Limburg

Er zijn een aantal manieren om te kamperen. Zuid-Limburg is rijk aan campings. Op deze campings kunt u lekker genieten van de Bourgondische gastvrijheid van de Limburgers, het heuvellandschap en de mooie ligging ten opzichte van de buurlanden Duitsland en België.  Ondanks dat u in Zuid-Limburg het dichte bij de zon bent, kan het er ook regenen. Ook bij slecht weer zijn er genoeg bezienswaardigheden. Wilt u met de camper Limburg bezoeken? Dit kan ook! Een aantal campings in Zuid-Limburg hebben de mogelijkheid om Campers te ontvangen.  Wat ook erg leuk is, is kamperen bij de boer. Dit is een mogelijkheid om helemaal van het boerderijleven te proeven.  Op 22 campings in Limburg hebben ze deze mogelijkheid.

Bijzondere vakanties in Limburg

Wilt u een keer iets anders dan kamperen of een hotel overnachting? Het is ook mogelijk om in een bijzonder plekje te overnachten. Limburg heeft een groot assortiment aan Hoeves.  Deze hoeves liggen meestal aan een slingerend landweggetje en geven u helemaal het gevoel dat u op vakantie bent. Het is ook mogelijk om een overnachting te boeken in een Pipowagen. De Pipowagen staat  in Noord-Limburg en is erg sfeervol ingericht. Wilt u alleen gebruik maken van een Bed & Breakfast in Limburg dan is dat ook mogelijk. Deze Bed & Breakfast zijn erg modern en mooi ingericht en liggen op verschillende locaties in Limburg.

Wilt u gaan kamperen in Limburg en heeft u nog wat mooie kampeerspulletjes nodig? Bekijk dan het aanbod van onderstaande winkel!