Hotels in Limburg

Overnachten in een hotel biedt u de luxe en het comfort waarvan u graag wilt genieten op vakantie. Er gaat niets boven een heerlijk queen-size bed en een fijn ontbijt buffet in de ochtend. Op deze pagina bespreken we een aantal van de mooiste hotels van Limburg. Limburg bevat een aantal mooie hotels, waar u mooi en sfeervol een nacht door kunt brengen. Hieronder zijn een aantal hotels nader toegelicht:

Hotel d'Orangerie

Een drie sterren hotel dat te vinden is in het centrum van Maastricht. Het is een historisch pand dat dateert uit 1752.  De combinatie van trendy homestyle met een touch van antiek zorgt voor een erg sfeervolle inrichting. De marmer badkamer straalt luxe en comfort uit.

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur en Hotel DuCasque

Beide zijn gelegen in Maastricht. Beide hotels hebben vier sterren. Het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur is gevestigd in een Rijksmonument. Hotel DuCasque is volledig gerestyled en de stijl is geïnspireerd op de authentieke Art-Deco stijl van het rijksmonument.

Van Der Valk Hotel Heerlen

Hotel Heerlen heeft de beschikking over 189 ruime en sfeervolle kamers. Dit hotel is gelegen aan het landgoed Terworm, waar u ook kunt verblijven. Het hotel varieert van standaard kamers naar penthouse suites. Voor iedere portemonnee een geschikte kamer.

Golden Tulip Weert

Golden Tulip is een 4-sterren hotel gelegen in het centrum van Weert. Het hotel beschikt over 60 kamers die allen voorzien zijn van een mooi nieuw luxe design. In verhouding zijn de prijzen voor deze kamers relatief goedkoop waardoor het hotel en de stad erg aantrekkelijk worden.

Thermae 2000

Thermae 2000 is een Wellness en Beauty centrum gelegen in Valkenburg aan de Geul. Ze beschikken over thermaal water, sauna's en massages ect.  Wanneer u hier een hotelarrangement boekt in een van de 60 kamers van dit hotel is dit inclusief toegang tot de thermale baden en saunalandschap. De kamers zijn ruim en modern ingericht en voorzien van alle basisfaciliteiten.

 

De website Hotelaanbiedingen.nl heeft dagelijks interessante deals om goedkoop in de chicste hotels van Limburg te overnachten. Bekijk hier wat het aanbod van vandaag is: