Over ons

Wij zijn start-in-limburg.nl, wij willen u meer informatie geven over Limburg. U kunt hier alle informatie vinden over uitstapjes in Limburg, sporten in Limburg of op vakantie in Limburg. Wij willen graag met u onze kennis over Limburg delen, zodat Limburg steeds populairder wordt als vakantiebestemming.

Wat vinden wij nu het leukst?

Wij hebben al vele plaatsen bezocht in Limburg, maar wat ons het meeste aanspreekt is, Vaals, Maastricht, Weert en Valkenburg.  Hier valt enorm veel te beleven en is ook altijd wat te doen. U kunt voor uw rust naar Limburg gaan, u kunt voor een actieve vakantie naar Limburg gaan, maar u kunt ook gaan kamperen in Limburg. Wij willen iedereen door middel van deze site laten zien hoe divers Limburg is. We proberen u alle informatie te geven over Limburg die wij denken dat u nodig heeft bij een bezoek aan Limburg.

Wie en wat is start-in-limburg.nl

Wij van start-in-limburg.nl zijn al een aantal keer op vakantie geweest in Limburg. Dit bevalt ons ieder jaar super goed, maar helaas is er zo weinig informatie te vinden over Limburg als vakantiebestemming. Hier wilde wij verandering in brengen en daarom hebben wij een eigen website gemaakt. Wij willen iedereen aansporen om ook een keer een kijkje te gaan nemen in Limburg, wij vinden het daar zo super!